real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo


Calcul online asigurare CMR

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Required information.
Transport:* *
Intern
International
Tip marfa:* *
Generala
Perisabila
Tip asigurare:* *
Suma asigurata:* *
Asigurare furt:* *
Da
Nu
Introduceti datele dvs de contact in vederea transmiterii ofertei personalizate (Tel/E-mail):* *
Daca va este mai facil, puteti incarca fisiere cu copiile scanate ale documentelor necesare ofertarii: *

NOTA! Toate celulele de mai sus trebuie completate. Acolo unde nu este cazul se completeaza cu - sau X

 

 

De ce sa iti faci o asigurare CMR?

 

CMR reprezinta asigurarea de raspundere a transportatorului pentru marfa transportata in calitate de caraus. Acest tip de asigurare se adreseaza companiilor care realizeaza transporturi in tara sau in strainatate cu vehicule din proprietatea personala, inchiriate sau in gestiune, in caz de distrugere a marfurilor din dotare. Practic este asigurata marfa, fara nici o legatura cu asigurarea care se face masinii.

 

Acest tip de asigurare se incheie pe un anumit transport, pe o calatorie sau pentru o anumita perioada de timp. Dincolo de acest aspect, polita CMR acopera riscurile din momentul primirii marfii pana la predarea acesteia, fiind asigurate pierderea totala, partiala sau deteriorarea produselor care sunt transportate. Mai este inclusa si depasirea termenului de livrare.

 

In ceea ce priveste furtul, exista mai multe situatii: unele companii asigura doar furtul prin efractie, altele acopera furtul integral sau partial, fiind specificat de cele mai multe ori ca si clauza suplimentara.

 

Polita CMR nu va acoperi pagubele indirecte, precum scaderea preturilor marfurilor, pagubele produse pe perioada razboiului sau diverse actiuni cum ar fi tulburari civile, cheltuieli care sunt destinate imbunatatirii sau transformarii bunurilor sau orice tip de avarie care nu este prevazuta in polita de asigurare.

 

Suma despagubita printr-o astfel de asigurare nu este fixa, ci se calculeaza plecand de la costul marfii in momentul in care este primita pentru transport. Valoarea ei este stabilita in functie de cotatiile de la bursa sau plecand de la preturile existente pe piata in acel moment.

 

mad4media user interface design